СВОБОДНО ВРЕМЕ

Звездите останаха без работа за Нова година

Без работа на Нова година останаха цял куп български актьори и естрадни певци. За пръв път поговорката „Ден година храни“ няма да важи за тях, защото Ковид-19 изяде новогодишните им участия.

Откакто са мегазвезди, тв дуото Димитър Рачков и Васил Василев–Зуека никога не са оставали без ангажименти на 31 декември. Години наред двамата вървяха в комплект с общ хонорар от 20 хиляди лева. Миналата година за сефте водеха поотделно, защото не могли да се спогодят за парите. И двамата не вярвали, че ще дойдат още по-лоши времена, но ето че нито един хотелиер не ги пожелал за посрещането на 2021 г.

За сметка на това техният пряк конкурент Краси Радков ще участва в халтура в 5-звезден хотел във Велинград. Там той ще подели сцената заедно с естрадната легенда Силвия Кацарова. Елзетката обаче не е гвоздеят в програмата и ще трябва да отстъпи микрофона за кулминацията на вечерта на своята колежка от чалга жанра Преслава. Рамо до рамо с друга чалга фурия трябваше да пее и Васил Найденов. Още от лятото той бе резервиран от певицата Галена и мъжа ѝ за участие в тяхната кръчма във Велико Търново. Паниката около Ковид-19 обаче подплашила Кеца, който анулирал участието си. Така изгорял с хонорар от 50 хиляди лева и за пръв път от десетилетия насам нямало да изпее на живо „Нова годино“.

И този 31 декември, досущ като миналия, Лили Иванова ще изкара в домашна обстановка. Примата на родната естрада е завишила новогодишната си тарифа до 100 хиляди лева, което автоматично я прави твърде скъп избор дори за най-елитните хотелски ризорти като този на Дарина Павлова в Златни пясъци. Напук на кризата Мадам „Мулти“ ще похарчи солидна сума за веселбата на своите гости. В празничната нощ в нейния хотел глас ще извива бургазлийката Тони Димитрова, но и тя ще бъде подгряваща звезда на примата на чалгата Глория. Късметлия е и Орлин Горанов, който пък е успял да се уреди с участие в Сандански. И позабравеният Руслан Мъйнов няма да остане с празни джобове след празниците, защото ще има изява в престижен хотел край Пловдив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *