СВОБОДНО ВРЕМЕ

Голямо празненство в bTV след уволнението на Венелин Петков

Истински празник е предизвикала в bTV вестта за уволнението на доскорошния шеф на новините Венелин Петков, който си тръгна от медията броени дни преди Нова година.

Дни наред служителите в новините не могли да се нарадват, че вече ще работят с нов директор. Откакто бил издигнат на високия пост, бившият новинар започнал да се държи толкова грубо и арогантно с подчинените си, че всички тайно се молели да напусне или да го уволнят, пише „Уикенд“.

От години да се работи в новините било изключително трудно и потискащо именно заради избухливия характер на иначе симпатичния на вид бивш новинар.

Докато работел като репортер и новинар, той бил любезен и приятен човек. Когато обаче оглавил новините, поведението му коренно се преобразило.

Хрисимият и сърдечен до вчера Венелин Петков изведнъж се превърнал в крайно раздразнителен, нервен и избухлив началник и с него било почти невъзможно да се разговаря, твърди още изданието. Без видима причина той започвал да крещи на подчинените си, държал се арогантно с тях и дори си позволявал лични обиди и нападки. В нюзрума редовно имало разплакани репортерки, затова сега уволнението му било прието като празник сред новинарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *