СВОБОДНО ВРЕМЕ

Дъщерята на Сашо Диков разплака България дни след Нова година

Петя Дикова, която наскоро стана майка за втори път – точно в навечерието на коледните празници – предизвика истинско умиление в социалните мрежи с това, което показа.

Тв водещата и любимият й Илиян Любомиров не могат да се нарадват на факта, че са родители и правят серия от ефектни и сърцераздирателни признания, които качват в профилите си.

„Петя, няма да ми стигне един цял живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми мечта. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре дошъл на този свят“, написа в деня на раждането Илиян Любомиров.

 

А в скорошен пост гордият татко сподели трогателен кадър със синовете си, която със сигурност ще им показва, когато пораснат. На снимката Любомиров-младши е в грижовните обятия на батко си Александър, който скоро ще стане на две годинки.

„Заради връзката, която имам с моя баща, винаги съм си мечтал да имам син. Да го науча да е мъж, да бъде точен, да уважава жените, да се бие, да кара мотор, да чете стойностна литература, да пише честно, да е изправен, да бъде щедър и с лекота да преминава през живота. Никога обаче не съм се и осмелявал да мечтая, че мога да имам двама синове, а сега те двамата са около мен, растат и стават хора.

Всяко безсъние си струва, когато ги гледам и знам, че винаги ще бъдат един до друг. И да знаете само гордостта каква е, когато говоря за „синовете ми“ или пък си помисля за „момчетата“. И знам, че нямам право да ги разочаровам. От всички училища това да бъда баща ме е научило на най-важното“, написа Любомиров в профила си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *