СВОБОДНО ВРЕМЕ

Борисов назначи жената на своя приятел Александър Сталийски за почетен консул на Корея в Пловдив

Министерският съвет реши да назначи бившата тв водеща Виолета Сечкова за почетен консул на Република Корея в Пловдив.

Назначението е по предложение на корейското правителство, уточнява пресцентърът на МС. Оттам допълват, че Сечкова е мениджър на „Синопойнт“ ЕООД“ – официален ритейлър на корейската компания „Самсунг“. От 2017 г. Република Корея има назначени почетни консулски длъжностни лица във Варна и в Бургас.

Виолета Сечкова става популярна като лице на няколко телевизионни предавания. Известно е, че тя е партньор в живота на бизнесмена Александър Сталийски.

Родена е през 1986 г. в София. Била е модел на агенция „Визаж“.

Започва тв кариерата си в „Сблъсък“ по bTV, след това води лайфстайл предавания в GTV и TV2. През 2010 г. става тв продуцент, като заедно с Емил Кошлуков създава компанията „No Frame“. Тя продуцира множество предавания по бившата TV7.

При затварянето на КТБ Александър Сталийски и приятелката му Виолета Сечкова се оказват едни от най-големите вложители с общо няколко десетки милиона лева.

Сталийски е сочен като много близък на премиера Бойко Борисов.

Последно името му нашумя около скандала с „Хиполенд“.

„Имал съм предложение да ми бъде купен или взет бизнесът от настояща съдружничка на Сталийски. Един от близките на Сталийски си е позволил изречение – ако продължавате да протестирате, ще ви фалираме за две минути“, заяви по БТВ собственикът на Хиполенд Мариян Вълев.

В отговор Сталийски заяви, че ще го съди за клевета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *