СВОБОДНО ВРЕМЕ

Канадска топвлогърка се подиграва на Андреа и Моника

Резилът с прекомерно обработваните снимки на фолкдивата Андреа и първата й дружка Моника Валериева стигнаха чак до Канада, пише в. „България днес“.

Топвлогърката от Торонто и фотограф с над 10-годишна практика Шарлот Добре включи родните силиконки в позорна класация в личния си канал в социалните мрежи за най-абсурдно фалшифицирани снимки. Наред с публични личности от цял свят, които се изкушават да „пипват“ снимките си, Андреа и Моника попадат в смехотворната класация за фалшименто кадри в социалните мрежи.

„Всичко, което заявявам в това видео, е мое мнение, но като опитен фотограф с 10-годишна работа не споделям мненията си, без да имам знанията, които да ги подкрепят“, казва Шарлот.

Канадската звезда успява да открие и истинска снимка на фолкдивата, която първа се появява дори в самото начало на видеото за измамници в социалните мрежи. И наставя обработената до неузнаваемост и стругована като модел на Аушвиц певица с далеч не така рафинираната й истинска визия.

„Тази… ооо, тук има огрооомна разлика, много голяма разлика. Даже не знам дали е известна, дори не знам коя е, но при положение че явно е публична личност, все някога ще я наобиколят фенове, нали така? Е как тогава ще я разпознаят на живо след такива обработени кадри“, смее се на Андреа топвлогърката.

Видеото с Моника и Андреа е гледано от близо 162 хиляди души от цял свят, а самата Шарлот, която има над 230 хиляди последователи в социалната мрежа, не пропуска да коментира и визията на силиконката Валериева.

Моника, която е показана едновременно с кадри, които е обработила здравата в социалните мрежи, с колаж от кадри от телевизионно предаване.

„Тук има кадри от нейния профил и такива от сигурно някакво риалити-шоу, често звездите от такива предавания обработват прекомерно снимките си. И да, ето и тук – това не изглежда като да е един и същ човек. Нищо лошо няма във визията й и как всъщност изгежда, но категорично на живо не е това, което показва в социалните мрежи“, посича Шарлот плеймейтката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *