СВОБОДНО ВРЕМЕ

Алекс Петканова: Щях да оставя Дани, ако не беше детето

Безспорно Алекс Петканова и Лудия репортер са най-обсъжданата двойка в България в момента.

Нова изненада поднесе манекенката в ефира на Нова тв.

Александра Петканова, която е най-известният и високо платен инфлуенсър, призна пред Мон Дьо, че е била готова да се разведе с Даниел Петканов.

„Бях намерила къде да се изнесем с детето – събрах багажа и малко преди да тръгнем, малкият се разболя и трябваше да се откажа“, беше искрена хубавата жена. Тя уточни, че пукнатините в отношенията между нея и Лудия репортер са се появили на третата година от брака им.

„Дани гледа по-леко на живота, а аз съм войник – вярвам, че трябва постоянно да работиш, за да успееш. Защото има хора, които мечтаят да направят много неща, но не могат поради различни причини.  Животът ни е даден веднъж, но не бива да се губи време и да се пропилява“, категорична е съпругата на момчето, което Милен Цветков превърна в публична личност.

Сега двамата Петканови са свалили напрежението между тях, а Дани е подхванал два бизнеса и дори ще тръгва на фитнес, похвали го жена му.

Алекс сподели, че след като за кратко е била най-мразената жена в социалните мрежи, вече нищо в шоубзинеса не може да я изплаши. Тя обаче печели доста повече от Дани, а според нея това не е добре за самочувствието на нито един съпруг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *