СВОБОДНО ВРЕМЕ

Емо Чолаков се завръща!

Емо Чолаков – едно от най-обичаните тв лица, съвсем скоро се завръща на малкия екран. Той отново ще е водещ на “Един за друг” – забавното риалити, което тества любовта на влюбени двойки.

Макар от Нова тв все още да не са потвърдили, че то ще има втори сезон, снимките по предаването вече започнаха.

“Един за друг” е обявено и в програмата, подадена от телевизията към рекламните агенции.

Кастингът за новия сезон бе обявен през май веднага след края на първия. Желаещите да участват можеха да попълнят своите данни в сайта на телевизията до 1 септември.

“Един за друг” е направено на основата на израелския риалити формат Power Couple, който се е излъчвал в страни като Бразилия, Португалия, Китай, Индия и други. У нас то тръгна на 22 февруари 2020 г. и за изненада негов водещ стана Емо Чолаков. Дълги години той представяше на прогнозата за времето по Би Ти Ви. Тогава промени представата за синоптична прогноза, като, вместо да съобщава сухи данни, казваше какво ще е времето с усмивка и голяма доза чувство за хумор.

Изненадващо в края на април 2019 г. той обяви решението си да тръгне от телевизията, за да стане метеоролог в държавното предприятие “Ръководство на въздушното движение” (РВД). Но не остана дълго далече от екрана. В началото на миналата година се съгласи да води “Един за друг”, в което 10 двойки се подлагат на различни изпитания, за да докажат любовта си. Щастлив е, че може да се занимава с толкова позитивно предаване, и затова се съгласява да застане отново пред камерата.

Очаква се стартът на втория му сезон да е на 20 и 21 февруари от 20 ч, но след това да върви във вторник, сряда и четвъртък от 21 ч, веднага след епизодите от последния сезон на “Откраднат живот”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *