НОВИНИ

Майката на пребито от друг ученик дете разказва как на сина ѝ му е била счупена челюстта

„Майката на пребито от друг ученик дете разказва как на сина ѝ му е била счупена челюстта “ />

До спречкването се стига заради бутнато колело

13-годишно дете от Костенец е със счупена челюст, след като е било нападнато с юмруци от по- голямо момче. До спречкването се стига заради бутнато колело.

Пострадалото момче е с шина в устата и продължава да се лекува. Родителите му са подали и сигнал в полицията. Образувано е досъдебно производство.

„Минаха две седмици от лечението. Синът ми не може да говори и да се храни. Има разкъсани нерви, които не е ясно дали ще се възстановят. Наложи се спешно да свалим брекетите му. Нападението беше извършено на 27 януари. Синът ми си е играел с приятели. Станало е спречкване между него и друго момче. Моят син му бута колелото му и другото дете го удря с юмрук в челюстта”, разказа в ефира на „Здравей, България” майката на пострадалото дете – Нина Стаматова.

По думите й в деня на инцидента по-големият й син отишъл в дома на семейството на нападателя, за да попита защо се е стигнало до подобна агресия. Майката обаче го изгонила.

„Бях много разгневена и написах пост в профила ми във Facebook, за да обърнем внимание на тази нечовешка постъпка. След серия негативни коментири майката на момчето, което нападна детето ми, ми писа и поиска да се видим, но аз отказах”, каза още Нина Стаматова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *