СВОБОДНО ВРЕМЕ

Виктор Николаев – като „две капки вода“ с баща си (СНИМКИ)

Виктор Николаев е абсолютно копие на баща си Николай. Водещият упорито пази родителите си далеч от обществения прожектор, но наскоро те бяха осветлени покрай социалните мрежи, на които родителите му станали фенове. Майката на тв водещия – Росица, и татко му се оказаха сред най-уважаваните в родния Разград.

Николай от години е графичен дизайнер в разградски вестник

Родителят на Виктор също е в сферата на журналистиката и под негово давление навремето водещият се насочил към тази професия. Николай от години се труди в местния разградски вестник, но не като журналист, а като графичен дизайнер. Въпреки това му се носела слава на много начетен мъж, който имал отношение по всяка тема.

Майката на тв водещия също е познато лице за разградчани. Навремето била сред най-големите хубавици в града и рано се омъжила за Николай. Виктор е тяхно единствено дете. През последните години майка му сменила няколко професии.

Известно време била борсов посредник, а сега се преместила да работи в образователния отдел в общината на престижен пост.

Мама Роси работи в общината

Според техни познати в Разград Виктор рядко се връщал в бащиния дом, а и родителите му не ходели на гости в столицата толкова често, колкото им се искало. Иначе уважавали много снаха си Людмила, с която тв водещият няма брак, но двамата са родители на 13-годишна дъщеря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *