ЗДРАВЕ

Алкалната вода убива раковите клетки – подгответе си я у дома!

Коя е основната причина, поради която милиони хора се интересуват от алкална вода? Смята се, че тя е в състояние да подобри нашия метаболизъм, да му помогне да се отърве от токсините и е чудесна за убиване на ракови клетки.

На първо място, тялото ни е направено от 80% вода, затова, ако искате да сте в перфектно здравословно състояние, нивото на рН трябва да е алкално. Което означава, че най-добре е нашите нива на рН да бъдат над 7, защото всяко ниво под 7 се счита за киселинно.

Нездравословните храни и диети, които правим, увеличават киселинността в нашето тяло. Основните причини за това са алкохолът, кафето, солта, рафинираната захар, мазната храна, липсата на минерали и витамини.Най-честите симптоми на слаба имунна система са коремната болка, ежедневни главоболия и много други лоши здравословни проблеми.

Според много проучвания раковите клетки могат да оцелеят и да се разпространят в тяло, чиято киселинност е висока. Но те не могат да съществуват за секунда в алкално тяло. pH нивата могат лесно да се поддържат с консумацията на алкална вода, защото тя може да се отърве от киселината, която остава, без да навреди на здрави клетки Също така ни помага да поддържаме тялото си хидратирано, което е от полза за поддържането на правилната функция на тялото и здравето ни.

Ето една рецепта, как да се приготви алкална вода у дома.

Съставки:

1 супена лъжица хималайска сол

1 лимон (нарязан на филийки)

2 литра филтрирана и пречистена вода

Инструкции:

Изсипете 2 литра филтрирана и пречистена вода в голям и чист буркан. Поставете лимона вътре и добавете солта. Смесете всичко с голяма лъжица. След като сте се разбъркали добре, затворете буркана и го оставете да престои през нощта при стайна температура. Когато станете, вземете буркана и изпийте 3 чаши от него на празен стомах.

Спазвайте тази рутина и от този ден нататък тялото ви бавно, но със сигурност ще започне да се алкализира и да се отърве от киселините във вашия организъм. Също така ще ви поддържа хидратирани.

Източник: здраве.то

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *