СВОБОДНО ВРЕМЕ

Деси Банова остави Плевнелиев без думи: Връщам се в телевизията

„Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководството за работни варианти за мен.“ Това сподели пред „България днес“ красивата синоптичка Деси Банова, вече Плевнелиева.

Младата майка, която стана на 41 години, получи романтична изненада от съпруга си – Росен Плевнелиев, а последния празник на влюбените цялото семейство изкарва пред камината и в добро настроение. „С всички деца изкарваме празниците заедно.

Поради сложността на времето, в което живеем, няма как да пътуваме, а и ресторантите още не са отворени, за да излезем навън за празниците, затова сме си вкъщи“, сподели още Деси.

Тя и съпругът й Росен Плевнелиев не са изкарали коронавируса и са особено внимателни, спазвайки всички противоепидемични мерки.

„Бихме се ваксинирали. Децата ни имат всички ваксини, аз не съм антиваксърски настроена. За съжаление, има много неясни моменти с този новия щам, наречен „Уелски“, за който се твърди, че няма ваксина, която да му повлияе. И това малко е притеснително, дай Боже нещата да се променят към добро за целия свят“, сподели още красивата Деси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *