СВОБОДНО ВРЕМЕ

Адвокат иска да защитава безплатно родителите на убитото от ток момче

Чавдар Виденов вече е намерил начин да се свърже с тях.

Софийският адвокат Чавдар Виденов иска да поеме случая с трагедията, при която загина 16-годишно момче и да представлява близките му в борбата им да търсят справедливост. Виденов обяви на стената си във Фейсбук, че иска да направи това напълно безплатно.

Единственото, за което моли той е да му се помогне да стигне до опечалените родители. „Предлагам услугите си като адвокат на роднините на починалото от токовия удар момче. Напълно безплатно. Ако ги познавате, предайте им. Ако не – шервайте.„, написа Виденов на стената си във Фейсбук.

За броени часове постът му бе споделян многократно и десетки хора го поздравиха за благородната постъпка. Виденов сподели, че вече е намерил начин да се свърже с родителите.

Трагедията, при която момчето загина нелепо, убито от ток на улицата, разтърси цяла България. Все още не е ясно кой носи отговорност за смъртта на детето. Почернените родители призоваха да не се спекулира по темата, защото не е морално да се тиражира, че до фаталния край се е стигнало заради мокрите обувки на детето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *