СВОБОДНО ВРЕМЕ

Доц. Мангъров: Подозирам, че третата вълна е програмирана да е точно по време на изборите – ВИДЕО

Прогнозите са ”свободни съчинения”Видео: TV1

По думите му цялата информация, която се дава на обществото, е под контрола на Щаба.

„Не усещам полъха на третата вълна. Прогнозите са ”свободни съчинения” на тема COVID-19. Подозирам, че третата вълна, ако въобще има такава, е ”програмирана” да се случи точно по време на изборите. Цялата информация, която се дава на обществото, е под контрола на Щаба, какво се прави, кой се изследва за първи път, за втори път.

Цялото това е забулено в дълбока тайна и всички опити да бъде разкрита тази тайна се сблъскват с мълчание.“ Това коментира инфекционистът доц. Атанас Мангъров в ефира на ТВ1.

Всяка сутрин публикувам на Фейсбук страницата си извадки от статистиката с едни въпросителни, на които до ден днешен отговор няма. На мен ми се вижда малко странно 64 лаборатории, които са разположени из цялата страна, да правят по 11-12-13 000 теста на ден. Това е извън границата на възможното„, допълни той.

Тези нови варианти всъщност не са нови, защото се оказа, че те са откривани в нашата страна още в началото на епидемията още през март. Това са варианти, които от една страна се разпространяват много бързо, от друга страна не протичат по-тежко. Аз мисля, че тези нови варианти се използват, за да бъде обяснена неефективността на тези мерки, защото те не са за стария или за новия вариант. Тези мерки би трябвало да действат, както на стария, така и на новия вариант. Новият вариант се използва за оправдание„, обясни инфекционистът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *