СВОБОДНО ВРЕМЕ

Актьори и тв звезди се ваксинираха дружно (Снимки)

Стълпотворение от звезди във ВМА имаше миналия уикенд. Артисти и тв звезди се довериха на специалистите във Военномедицинска академия и си поставиха първата доза от ваксината срещу Ковид-19.

Сред смелчаците бяха Любо Нейков, Ненчо Илчев, Георги Мамалев, шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов, арт семейството Дони и Нети, комикът Сашо Дойнов.

Любимците на няколко поколения българи споделиха в един глас, че не са се замисляли дали да се ваксинират срещу коварното заболяване, защото искат да се върнат към нормалния си начин на живот и контакт с публиката.

Те призоваха своите фенове да последват примера им, защото по този начин те спасяват не само собствения си живот, но защитават и хората от тяхното обкръжение.

От звездната акция по ваксинирането се появиха и любопитни снимки, на които част от потребителите в интернет пространството реагираха със смесени чувства. Едни поздравиха любимците си, а други се възмутиха, че ВИП персоните били ваксинирани с приоритет и не се редили на километричната опашка пред болницата, която се изви миналия уикенд, а стотиците желаещи да им бъде поставена ваксина чакаха на студа с часове.

Преди седмица и актьорът Бойко Кръстанов сподели, че се е ваксинирал, показвайки амбулаторния си лист в социалните мрежи. Със снимка пък поставянето на инжекцията отбеляза и спортният журналист Камен Алипиев-Кедъра, който уточни, че му е била сложена инжекция от тези на „Астра Зенека“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *