СВОБОДНО ВРЕМЕ

Алена стресна Бойко: ГЕРБ печели изборите, но правителството е под въпрос

„Ретроградният Меркурий приключи на 21 февруари. Всъщност планетата не ни тормози, тя само отправя предупреждения. Планетата не хапе, по-скоро ние постоянно я упрекваме и нападаме за несгодите. Следващият период с ретроградно движение на Меркурий е от 30 май до 23 юни.

Затова е в наша полза сега да се стегнем, да сме дейни и активни до 30 май. Особено, ако сме си почивали в периода на ретроградност“. Това коментира пред БТВ астроложката Светлана Тилкова-Алена.

Тя допълни, че март е хубав месец, защото природата се събужда за нов живот.

„4 април ме изненада като дата за изборите. Тя съдържа много четворки и дори общата вибрация на датата е 4. Предизборната кампания е орисана да е агресивна, но това няма да донесе успех на партиите. Агресията ще стресне избирателите. Кампанията трябва да бъде мила, тиха и спокойна, с ясни послания. Партиите трябва да се отворят за доброто.

За ГЕРБ е заложено да спечели изборите, но може да не състави правителство“ – анализира астроложката.

Тя уточни, че през този век всъщност няма огледални дати. Има единствено атрактивни дати и те са: 21.02.2021; 12.02.2021; 20.10.2010; 20.12.2012.

През следващия век например има 13 огледални дати.

Алена припомни, че датата за брак няма нищо общо с вибрацията на новото семейство. Тази дата трябва да се изчислява от датите и звездните карти на младоженците.

Астроложката допълни, че съботните сватби трябва да се правят след залез слънце. През другите дни може по всяко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *