СВОБОДНО ВРЕМЕ

Деси Атанасова с чанта за 700 лв. (Снимки)

Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова се носи с луксозна чанта за 700 лева. Миналия петък заедно с колегите си Даниела Дариткова, Цвета Караянчева, Александър Ненков, Красимир Ципов и други тя отдаде почит на Васил Левски пред паметника му в центъра на София.

Атанасова бе с елегантно палто в цвят бордо, което бе съчетала в унисон с шала си, отново в същата разцветка. Акцент в тоалета ѝ бе черната кожена чанта, която е един от най-класните модели на известната и скъпа марка „Фурла“. Аксесоарът вече не е наличен в бутиците на модната къща, но пък цената му е повече от внушителна – 350 евро, или малко над 700 лева.
Острието на ГЕРБ от години е редовен клиент на италианската марка и неведнъж се е появявала в Народното събрание с шедьоври от най-новите им колекции. Очевидно вкусът ѝ съвпада с този на съпартийките ѝ Николина Ангелова и Даниела Дариткова, които през годините също са засичани и заснемани от фоторепортери да ходят на работа с чанти на „Фурла“.

Реномираната марка е предпочитана от дамите във властта независимо от партийната им принадлежност. Винаги елегантната Десислава Атанасова е известна сред колежките си и с пищния си гардероб. Голяма част от костюмите ѝ обаче са ушити по нейна идея, като тя често може да бъде засечена да си избира платове за нови тоалети из магазините по столичната ул. „Алабин“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *