СВОБОДНО ВРЕМЕ

Доган чака първа внучка

Две години след като Ахмед Доган стана горд дядо на внук – Адмир, до броени дни семейството му ще се увеличи с нов член. Идилията на фамилията се очертава да е пълна, тъй като второто дете на Демир и Памела Доган ще е момиче, научи ПИК. Тази вест много зарадвала почетния председател на ДПС, тъй като мечтата му била да има и внук, и внучка. Сокола бил радостен от факта, че първо на бял свят се появил Адмир, а сестричката му идва след него, за да има кой да я закриля след време. Самият Доган е батко на три сестри от втория брак на майка му Демирие.

Терминът на Памела е в края на идния месец, като внучката на политика ще се роди в Майчин дом. Доган също бил впечатлен от желанието на снаха си да дари живот и на второто му внуче по естествен път. Преди две години Адмир проплака в ръцете на корифея при естественото раждане – акушер-гинеколога д-р Дяволов, който е изродил една камара звездни бебета. „Изобщо не ме е страх. Бързо се възстановявам после. Ставам, забравям за часове и се наслаждавам на бебчето. При мен мина леко първия път, надявам се и сега да е така. Казват, че ще е още по-лесно“, сподели неотдавна Памела Доган.

Съпругата на Демир карала сравнително лека бременност, като типичните за този етап от живота на всяка жена повръщане и гадене продължили чак до петия месец. Облекчавала неразположенията с газирана вода. Памела и съпругът ѝ вече са избрали и име на дъщеря си, но от суеверие предпочитат да го разкрият, когато тя се роди. Близки на бременната красавица предполагат, че ще го кръсти на майка си Десислава. От началото на бременността си Памела е качила 13 килограма, но била убедена, че ще ги свали бързо, както след раждането на Адмир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *