СВОБОДНО ВРЕМЕ

Глория с първи думи след раждането на внучката й

Примата на фолка Глоривя за пръв път проговори пред медия, след раждането на внучката й Галина. Пред „Телеграф“ тя разкри, че предстоящият празник на жената- 8 март, тази година ще е много по- специален за нея, защото женското им царство се е увеличило с още една малка дама.

“ За мен 8-ми март винаги е бил един от най-значимите празници, защото всяка жена трябва да е обичана, уважавана и изненадвана. Тази година обаче празникът ми ще е различен, защото нашето женско царство се увеличи с един малък сладък бонбон. Ще празнуваме с бебка и наистина, това беше най-хубавия ми подарък за деня на жената“, развълнувано сподели Глория.

Талантливата ни певица не скри, че откакто внучка й се е появила в живота, всичко се е променило. “ С нищо не мога да сравня тази емоция. Любов от пръв поглед. Винаги са казвали, че внучетата се обичат повече и от децата и наистина е така. Пет пъти повече. Голяма радост е- толкова невинна и истинска’, споделя Глория за пръв път емоциите около най-щастливото събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *