СВОБОДНО ВРЕМЕ

Жена се завръща от смъртта и твърди, че е видяла Бог и той е жена

Изключителна история, разказана по действителен случай, която би накарала всеки да се запита – възможно ли е?

Неведнъж сме се натъквали на удивителни истории, разказани от хора, които са били на крачка от смъртта. Следващата също е такава, всъщност дори още по-невероятна.

Ребека взима лекарства, които обаче не са приети от тялото й и й причиняват сърдечна недостатъчност, заради която момичето влиза в болница. Стига се до кратка клинична смърт, по време на която чудото се случва.

Когато е в реанимацията…

Ребека казва, че е видяла безжизненото си тяло на масата, докторите и сестрите, суетящи се около него. Тя споделя, че е чувала мислите на лекаря си. След това, всичко е започнало да протича изключително бързо. Все едно е преминавала през различни измерения. Момичето разказва, че през цялото време не е била сама, а е усещала присъствието на още някой до себе си.

Виж и това:  Ванга: Людмила Живкова е жива!

Общуването помежду им се осъществявало чрез мисли, не чрез думи. В главата на Ребека прозвучал нежен женски глас, създаващ усещане за спокойствие. Тя попитала дали ще умре сега и получила отговор, който гласял, че няма и че родителите й не искали това.

Когато идва в съзнание…

Последното, което Ребека чува е, че всичко ще се оправи. Няколко минути по-късно тя се събужда, запомнила абсолютно всичко и убедена, че това не е халюцинация заради упойката или игра на съзнанието й, а реалност.
Момичето споделя историята си в уебсайт, в който се публикуват разкази на хора, завърнали се от смъртта, също като нея. Там тя споделя, че вече не се бои от нея и дори очаква този момент с радост, защото знае, че няма нищо страшно, само любов, топлина, уют и сигурност.

Според специалистите, тези видения, сънища или както искате го наречете, са нещо често срещано при пациенти в това състояние. Те не ги определят като знаци от съдбата. Лекарите дори намират логическо обяснение за тях, според което те са провокирани от мозъка и неговата функция за самосъхранение.

Виж и това:  Защо щатските ченгета винаги докосват стопа на спряната кола?

Реалност, видение или игра на съзнанието, не знаем какво е и никога няма да разберем. Знаем само едно: че може би възниква вероятността Бог да бъде Жена…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *