СВОБОДНО ВРЕМЕ

Каролев: НОЩ да каже на хората. Ако хванете ковид и след 4-5 дни имате симптоми веднага отивайте на скенер

Колко хора трябва да починат от пневмония, развила се след като човек е бил със значими симптоми на ковид19, за да разберат тримата говорители на НОЩ и министърът на здравеопазването, че е много важно и полезно и живото-спасяващо всеки път, когато са в медиите да казват, че ако човек има значими симптоми на ковид19, които за 4-5 макс не са отминали, то най-вероятно има пневмония, поради което трябва да се направи рентгенова снимка или скенер и ако има пневмония, тя трябва ВЕДНАГА  да се третира с антибиотици (по възможност венозно) и други лекарства.

Това пише Владимир Каролев във фейсбук.

Ето какво още смята той:

Само за последните 2 седмици четирима мои добри познати починаха (мир на душите им ) от пневмонии развили се след като са имали ковид19. За съжаление и четиримата са отишли в болница много късно…Аз също развих двустранна пневмония след ковид19 и ако не беше професор Балтов, който ми каза макс 5 дни след като имам симптоми (ако продължават) да се проверя за пневномия, можеше и аз днес да не съм жив. Моля ви приятели.

Виж и това:  Жена се завръща от смъртта и твърди, че е видяла Бог и той е жена

Ако хванете ковид19 и след 4-5 дни още имате температура (даже и да е сравнително ниска – 37.2-5) и/или кашлица и/или тежка умора, и/или някакъв задух веднага намерете начин да ви види пулмолог и да си направите снимка на белите дробове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *