ЗДРАВЕ

Тази рецепта ще промени живота ви: Лесен еликсир, който прочиства кръвоносните съдове като с помпа

Ако страдате от изтръпване на пръстите на ръцете и краката, вероятно това състояние е свързано със здравето на кръвоносните съдове. Ето защо ще ви бъде от полза следната рецепта за тяхното пречистване и стимулиране на оросяването по цялото тяло.

От вечерта залейте 1/3 чаена чаша ленено семе с 1 литър вода. Сложете съда на водна баня в продължение на 2 часа.

През нощта запарете отварата, а на сутринта прецедете.

Трябва да получите около 850 милилитра течност. Пийте от готовия ленен еликсир в продължение на 5 дни, по 1/3 чаена чаша сутрин на гладно и вечер преди хранене.

За да се постигне ефекта на цялостно пречистване на съдовете, е необходимо да спазвате лечебния курс в продължение на 15 дни.

Три месеца по-късно може да го повторите. Резултатът няма да закъснее, вие не само ще се чувствате по-добре, но ще изглеждате по-добре.
И още:

Лечение с ябълков оцет и мед пречиства кръвоносните съдове от плаките, твърди известният лечител проф. Мермерски. Според него, ако започнем деня си с чаша вода, в която има една лъжица ябълков оцет и една лъжица мед, това ще ни дари здраве и дълголетие. Тази напитка се пие 30 минути преди да закусим и това предпазва от развитие на атеросклероза, тъй като пречиства кръвоносните съдове от натрупаните в тях плаки.
Проф. Мермерски препоръчва рецептата на хора над 40-45 години, за да се опазят и от опасни състояния като инфаркт, инсулт и диабет тип 2.

Според известния лечител и диетолог заради неправилното хранене сред българите има най-висока смъртност, изчислена на глава от населението.
Затова е време сами да се погрижим за себе си и да започнем лечение с ябълков оцет и мед и това да стане традиция за всеки, който води нездравословен начин на живот и не се храни здравословно. Според проф. Мермерски един морков може да набави необходимата дневна доза от витамин С, както и нужното количество витамин А за четири дни. Две ябълки на ден пък на гладно могат да ни спасят от инфаркт и инсулт.

Освен лечение с ябълков оцет и мед, проф. Мермерски препоръчва да не забравяме и чесъна, който е най-уникалното природно лекарство. Една скилидка от него унищожава цялата патогенна флора в организма. Лечителят напомня, че еликсирът на младостта и дълголетието пък е смес от захаросан мед, орехи и мляко.

Проф. Мермерски смята, че българите ще бъдат по-здрави, ако започнат да се хранят правилно. Затова е добре да започнем лечение с ябълков оцет и мед всяка сутрин, за да бъдем здрави и да доживеем до дълбоки старини.
Ябълков оцет помага също при полиартрит, артроза, шипове и подагра. В действителност, за да излезете победители в борбата с артрита и полиартрита – т. е. възпалението на ставите, е необходимо да спазвате диета, основана на рязко ограничаване на соли и пурини. Възползвайте се от напитка с ябълков оцет.

Само няколко седмици лечение и ще захвърлите бастунчето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *