СВОБОДНО ВРЕМЕ

Пламен Марков към Рачков: Ако пак се бъзикаш с ЦСКА, ще те изплющя лично! / ВИДЕО

Шоуменът Димитър Рачков посети днес стадион „Българска армия“ и се извини за скеч в шоуто си, след който доста фенове на ЦСКА се оказаха засегнати. В неделя Рачков бе поканил Ники Кънчев и Джони Велинов като гости в шоуто, където се разиграваше бутафорен вариант на играта „Стани богат“ – „Стани софиянец“.

Велинов се появи на помощ на Кънчев за въпроса „В химна на ЦСКА-София се пее следното: „Сърца червени, сърца…“ А) милиони; Бе) в масло; Це) с байпаси; Де) с тирета“. Славният вратар посочи отговор „А“, но водещият обяви, че това е грешен отговор, а верният е „с тирета“. След това на Ники и Джони беше обяснено, че „двата ЦСКА са известни като Тирето и Числото“.

Ето какво написаха днес от ЦСКА:

Армейци,

Популярният водещ Димитър Рачков лично посети стадион „Българска армия“ и изрази своето съжаление за неуместния скеч в неговото шоу, с който бяха засегнати милионите червени привърженици. Талантливият комик направи това пред легендата на клуба Джони Велинов и известния армейски фен Ники Кънчев, като на срещата присъстваше и изпълнителният директор на клуба Пламен Марков. Становището на Рачков бе заснето и пуснато в личната му фейсбук страница.

Виж и това:  Не бързайте да чупите телевизора след Забраненото шоу на Рачков

На срещата Рачков искрено обясни, че макар и да няма клубна футболна принадлежност, уважава много ЦСКА, неговата история, легенди и публика. Стана ясно, че в самото шоу участниците Ники Кънчев и Георги Велинов въобще не са били информирани предварително за сценария и планирания развой на скеча. В крайна сметка бе отчетено, че всичко е било направено без умисъл и злонамереност, както и че в подобен развлекателен телевизионен формат понякога границата между комедията и обидата е прекалено тънка.

Легендите на клуба от своя страна споделиха, че обичат хумора, но когато става въпрос за ЦСКА и любовта на милиони хора, с това шега не бива. След това те разведоха Рачков из музея и го запознаха отблизо с трофеите и отличията, които са постигнали армейските спортисти през годините.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *