НОВИНИ

Локдаун за всички, а по ски пистите – навалици от хора (СНИМКИ)

Стотици се наредиха на опашка за нощно каране на СКИ пистите на Боровец. Любителите на зимния спорт останаха разочаровани от факта, че се налага да чакат около половин час, докато стигнат до седалките на лифта.

Благоприятното за ски време накара мало и голямо да хванат щеките и да се запълнят към пистите. Снимките, които направи екип на GlasNews.bg са повече от красноречиви – Стотици се редят на опашка, а няма и спомен от противоепидемичните мерки.

Докато ресторанти, магазини, фитнеси и молове остават затворени, навалицата по пистите изглежда наистина безумно.

„Липса на дистанция и организация, цари пълен хаос. Редим се по половин час, за да се качим на лифта. Това е безумие. Подобни опашки на нощно каране виждам за първи път“, разказват пред екип на GlasNews.bg млади столичани.

„Всичко друго е затворено. Уж мерките са изключително строги и очакваме резултат, а ски пистите преливат от хора. Аз лично съм съгласен да затворят и пистите“, настоя Димитър.

„Нагоре по пистите е по-празно, хора вече се разпръскват, но опашката долу е безумна. Със сигурност скоро няма да дойда тук отново“, възмущаваха се част от чакащите.

Източник: glasnews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *