СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ако Слави спечели изборите, то Рафи изби рибата с „Жива рана в Капките (ВИДЕО)

Бургазлията изпя легендарното парче на Слави Трифонов и обра всички овации

И ако Слави Трифонов може да се похвали, че е спечелил парламентарните избори, то Рафи буквално изби рибата с изпълнението на баладата „Жива рана“ в шоуто за имитации „Като две капки вода“. Бургазлията успя да влезе в ролята на Дългия и за сетен път доказа, че е един великолепен изпълнител и имитатор. Рафи се появи на сцената на Капките с Годжи.

„Слави има едно придихание, което не е присъщо за моя глас. Притеснено ми е, защото неговият глас е много по-нисък. Слави е един от най-великите певци в България, човек пълнил стадиони. Аз трябва да пея с един от най-обичаните бас китаристи – Годжи. Това  вдига много очакванията към мен. 10 години съм на сцена, но сега наистина се притеснявам. Лицето на Слави Трифонов говори, той може да е много намусен, но когато запее „Жива рана”, все едно душата му говори“, каза Рафи.

По думите му песента е много трудна за изпълнение, тъй като гласът на Дългия е специфичен и особен.

Димитър Ковачев-Фънки остана най-доволен. Този път сърдитият музикант каза, че имитацията е била не чак толкова добра, заради разликата във височината, но пък изпълнението на Рафи му харесало повече от дори оригинала.

Юлиан Вергов пък се пошегува, че е трябвало да стане на крака, защото споменава името на г-н Трифонов.

„Той вече не е Слави, той е г-н Трифонов“, каза с усмивка на лице и лек ироничен вкус Вергов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *