СВОБОДНО ВРЕМЕ

След скандала в Капките, Галка на Азис скочи на Фънки: Кисел, забравен от хората ретро музикант!

„Фънки е един кисел, вечно сърдит, неудовлетворен от нищо в живота си, забравен от хората ретро музикант!“. Това са само малка част от епитетите, които Галка на Азис хвърли срещу журито на „Като две капки вода“.

Майката на дъщерята на ромския славей се почувства лично засегната от поведението на Фънки по време на миналия лайф. Тя припомни, че не само румънци са имитирали Азис в своите шоута. По думите й това е правено и в руското, гръцкото и албанското предаване „Като две капки вода“. Галя отчита като странен факта, че там всички от журито не само са останали по местата си до края на изпълнението, но и участниците са получавали добри оценки за имитацията си на краля на поп фолка.

„Толкова злоба и лошотия как се събраха в един човек, още не мога да си обясня! Всъщност на Фънки никога нищо не му харесва. Той става сутрин от леглото, за да мрази. Той е роден да мрази и ругае, такава му е природата“, ядосва се Галя. Макар отдавна да избягва светлините на прожекторите, Галя се осмели да защити бащата на дъщеря си. С това слага край на спекулациите дали с Васко са разделени и не се понасят. Напротив, тя и рая продължават да са най-голямата опора в живота на певеца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *