НОВИНИ

Стана ясна причината за внезапната смърт на Георги Коритаров

Както вече ви съобщихме тази сутрин в столичната болницата „Токуда“  е починал на 61 години журналистът Георги Коритаров . Преди минути стана ясно, че е бил заразен с коронавирус , но въпреки това е продължавал да работи.

Късно снощи журналистът е бил откаран в болницата, след като се почувствал зле от усложнения от инфекцията. За съжаление лекарите не успели да му помогнат и е получил и сърдечна недостатъчност, довела до трагичен край, предават от ПИК. Коритаров е бил ваксиниран с първа доза и след дни е трябвало да му бъде поставена втора. Затова не е очаквал, че може да се зарази от коронавирус и в последните дни е работел активно. Симптоми получил изненадващо вчера, докато водел предаването си, защото имал затруднено дишане. В болницата са установили, че той е с положителен PCR тест .

Припомняме, че преди няколко часа шефът на ТВ Европа, където водеше в последните години Коритаров – Георги Харизинов, съобщи тъжната новина преди минути, без да споменава причината за смъртта му:  „Скъпи приятели, Не знам как точно се съобщава такава вест. Не знам какво се казва, не знам как се проумява, не знам как се живее с нея. Вчера се смеехме в ефир. Днес разбирам, че повече няма да се видим. Няма да говорим. Няма да спорим. Няма да мислим заедно, да работим заедно, да четем и да пишем заедно. Щастлив съм, че бях малка част от живота на този велик човек. И той от моя. Ще се опитам да се усмихвам всеки път, когато се сетя за него. Но едва ли ще успявам“, написа Харизанов, който е изпълнителен директор на ТВ Европа, където Коритаров имаше свое предаване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *