СВОБОДНО ВРЕМЕ

Защо да духате сол през прозореца от днес до 11 април

Вероятно всеки от нас в живота си е имал черен момент когато всичко върви андолу. Когато всичко изгуби контрол и отношенията с близките не вървят добре, вие искате да прекъснете този порочен кръг възможно най-скоро. Но често няма логично обяснение за подобни неуспехи. Струва ви се, че целият свят е срещу вас, време е да направите този ритуал със сол .

Що се отнася до мен, защитният ритуал със сол изобщо не е свързан със суеверие . Парапсихологът и специалист по руни Стела Бърд ме запозна с техниката. Тя проповядва позитивно мислене, което стимулира притока на положителна енергия в живота ни. Днес ще ви разкажа за една конкретна практика.

Солта е свещен предмет, придобил популярност сред нашия народ преди много векове.

Славяните го използвали, за да прочистят къщата си от негативна енергия . Парапсихологът също препоръчва използването на сол за извършване на защитен ритуал.

Стела Бърд твърди, че този ритуал се извършва най-добре, когато Луната е във фаза на затихване. Най-близките дати са от 4 до 11 април . Ако имате напрегнато емоционално състояние, не пропускайте момента!

Какво е необходимо за провеждане на защитен ритуал

Защитният ритуал със сол се извършва рано сутрин. За да направите това, вземете шепа прозрачни кристали в лявата си ръка в някой от зададените дни. С нея отидете до прозореца и кажете следните думи:

„Казвам се ___, моля светлинните сили за защита на себе си и къщата си. Раздухвам всички притеснения и се освобождавам от страховете. Призовавам просперитет, спокойствие и благословии за живота ми! Аз съм магнит за щастие. Нека помощ дойде отгоре за мен! Нека казаното да се сбъдне! “

Думите могат да се произнасят както силно, така и шепнешком. Както пожелаете. Много по-важно е в същото време да се обърнете съзнателно към вашите елементи и пазители, разчитайки на тяхната защита. След като произнесете думите, издухайте солта от дланта на ръката си.

В същия ден, преди лягане, превъртете сутринта в паметта си. Помислете какво ще получите, как ще се чувствате, когато желанието е изпълнено. Например как ще се разхождате с приятел в парка, когато се възстановите.

Стела Бърд разказва повече за духовната практика, насочена към притока на положителна енергия на страницата си в Instagram.

Изпълнявам защитен ритуал със сол, когато състоянието ми е близо до отчаяние. Мнозина ще кажат, че това прилича на практиката на самохипноза. Но на кого му пука какво е името на ритуала, ако наистина работи. Съветвам ви да използвате този езотеричен инструмент, за да подобрите живота си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *