СВОБОДНО ВРЕМЕ

Най-голямата грешка на Калин Вельов била, че навремето напуснал „Ку-Ку Бенд“

Супер готин виц от днес има за мен.. „Най-голямата политическа грешка на Kalin Veliov се оказвa, че навремето напусна Ку-Ку Бенд“. С такава самоирония започна бившият барабанист на Ку-Ку Бенд Калин Вельов пост във фейсбук. Припомняме, че той бе депутат от ГЕРБ в 44-то Народно събрание. Ето какво още пише:

Това, че последната година има вицове за мен ме радва. И на всичко отгоре, повечето са много оригинални и забавни. А аз обичам да се смея Така че благодаря на тези остроумни и талантливи зевзеци, които ги измислят. Даже се надявам да има поводи и за нови попадения (или след време някой позабравен, да стане отново актуален)

А относно Ку Ку бенд, запазил съм готини спомени и силни емоции от онова време в предаването и от всички турнета и концерти изсвирени заедно.. Аз ги уважавам и оставам приятел с тях, независимо от различията в политическите ни страсти. А най-вероятно тези, които си вадим хляба от изкуство, сме искрени в желанието си за по-добри времена. Така че независимо кой ще е в парламента и кой извън него, борбата за положителни промени би трябвало да е разпозната от всички нас като най-важна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *