ЗДРАВЕ

Как да се отървем от увисналия корем, без диета и интензивни тренировки

Красивият плосък корем е мечтата на много жени и мъже. Има различни начини за постигане на перфектния резултат: диета, посещение на фитнес и някои нетрадиционни методи . Но по-често изискват много усилия, време и самодисциплина. Най-вероятно бихте искали да знаете как да премахнете увисналия корем по-лесно.

Аз самата се сблъсках с подобен проблем. След операция лекарите забраниха всякакви физически натоварвания. И без активно движение, мазнините по стомаха започнаха да растат активно. Познат, който беше професионален фитнес треньор, много ми помогна. Той ме посъветва да правя обикновен набор от движения всеки ден . Опитах и ​​… Ще разберете резултата в края на статията.

Как да премахнете увисналия корем, като използвате следната методика

Принципът на действие се основава на прости движения на ръката . Упражненията са идеални за тези, които работят усилено, възрастните хора и хората, които не се занимават със спорт. Не е нужно да скачате и да влизате в странни позиции. Достатъчно е да следвате инструкциите.

Застанете изправени с крака на ширината на раменете. Изпънете прави ръце встрани , длани нагоре.

Поставете ръцете си на раменете така, че лактите ви да са перпендикулярни на линията на тялото . В това положение трябва да стоите 5 минути. Опитайте се да държите лактите на място.

Това е всичко! Опитайте се да правите упражнението всеки ден поне 2-3 пъти. В началото ще бъде трудно, ръцете ще ви тежат. Но скоро ще свикнете и ако желаете, можете да увеличите продължителността.

Ако това упражнение ви се струва изключително просто и няма да усетите напрежение в мускулите, опитайте се да го усложните малко. Поставете ръцете си зад главата и ги хванете зад тила. Застанете така 10 минути.

Следващото ниво на трудност е да вдигнете прави ръце нагоре и да достигнете с върховете на пръстите си възможно най-високо. В това положение трябва да останете 15 минути.

Когато това упражнение започне да ви е лесно, преминете към последното, най-трудното. Вдигнете ръцете си над главата и съединете дланите си. Ръцете трябва да са винаги близо до главата. Застанете в тази поза 20 минути.

Тази техника помага не само за отстраняване на мазнини от корема, но и за стягане на вътрешните органи. ПЛочки едва ли ще се появят, но красив и плосък корем ви е гарантиран.

Упражнението е наистина вълшебно. Освен корема, той стяга и останалата част от тялото. Резултатът е невероятен! И в комбинация с правилната балансирана диета ще станете напълно нов човек. И вие ще продължите да тренирате дори след достигане на целта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *