НОВИНИ

Спешно оперират Десислава Радева днес

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, днес ще бъде подложена на операция заради тежкото състояние, в което се намира, след като стана ясно, че има три аневризми в мозъка. Това съобщиха източници в болница „Св. Иван Рилски“, където първата дама е настанена за лечение, пише pik.bg.

Специалистите в лечебното заведение са взели решение да подложат на хирургическа интервенция Радева, за да не се стигне до влошаване на състоянието й. Очевидно лекарите са преценили, че няма да могат да въздействат на аневризмите с медикаменти и затова днес ще оперират съпругата на президента.

Припомняме, че Десислава Радева беше приета в тежко състояние в болница „Св. Иван Рилски“ с аневризъм.

Съпругата на президента е имала силно главоболие още от петък вечерта, но явно не е обърнала сериозно внимание на този тривиален симптом и дори е придружила Радев в понеделник вечерта на кинопрожекция за юбилея на НДК.

Състоянието й обаче се влошава сериозно след това и през нощта тя вече е откарана спешно в неврологичното отделение на „Св. Иван Рилски“.

Все още нито от болницата, нито от президентството са коментирали официално новината за състоянието на Десислава Радева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *