НОВИНИ

Ангелов направил „зелени коридори“ и в дома си

Коронавирусът разделил здравния министър Костадин Ангелов от съпругата му Илияна. Двамата били сериозно изплашени от коронавируса и заради честите срещу на бившия шеф на болница „Александровска“ с членове на НОЩ и колеги министри, Ангелов направил „зелени коридори“ и в дома си. А за да не навреди на момченцето си Сами и съпругата си, той дори се „разделил“ временно с красивата Илияна.

„В самото начало с жена ми и малкия ми син живеехме много дълго време разделени в различни стаи. На мен ми беше много трудно – през деня в болницата с маска, като се върна вкъщи – отново с маска“, разказва Ангелов.

Двамата не само не споделяли едни и същи помещения, но министърът така реорганизирал дома си, че двойката дори не се засичала, когато били всички у дома.

Въпреки че упорито държи семейството си от светлините на прожекторите, министърът в оставка разкрива, че му е много тежко, докато с Илияна били разделени под един и същи покрив заради заразата. Бившата грация, която има сестра близначка Йоана, обаче не се крие от социалните мрежи и често публикува снимки на дома, в който Ангелов въвел „зелените коридори“.

Красивият дом на министъра в оставка е често декориран в зависимост от сезона от съпругата му, а Ангелов си имал любимо кресло с флорални мотиви, в което отдъхвал след работата си в министерството и борбата с коронавируса. Илияна пък прекарвала времето си в декориране на двора, тъй като заради пандемията нямало как да работи и в залата, където сама вече тренира бъдещи грации и златни момичета.

Пищно украсеният двор и домът на Ангелов обаче натежават на семейния бюджет, тъй като Ангелов е купил имота за колосалната сума от 528 000 лв., като е ипотекирал жилището, а част от парите е дал от спестявания, гласи декларацията му пред антикорупционната комисия. Имотът е с внушителните 231 квадрата, като има едновременно и гараж, и паркомясто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *