НОВИНИ

Първият победител в „Биг Брадър“ загуби вяра в брат си, защото е купил “подпорната стена“ на Алепу (ВИДЕО)

Здравко Василев, който всички помним като победител в първото издание на Биг Брадър, се разграничи от брат си, защото фирма, свързана със Стоян Василев, е купила „подпорната стена“ на Алепу. На последните парламентарни избори Здравко беше кандидат за депутат в листата на „Изправи се! Мутри вън!“, а Стоян е общински съветник в Приморско от партия МИР. .

„Вчера моя брат направи нещо, с което освен че ме разочарова, до голяма степен загуби и вярата ми в него. Обръщам се към Вас, защото изпитвам потребност ясно и категорично да заявя пред всички моята позиция относно решението му да закупи и довърши строителството на печално известната „подпорна стена“ на плаж Алепу…

Освен че нямам абсолютно нищо общо с всичко, което се случва и се е случило там, каквито и да са неговите мотиви, аз не одобрявам и не подкрепям тази негова инициатива. Решенията за неговия бизнес са негови. Свързването му с този обект, който е еманация на цялата пропита от корупция и схеми държава, е неприемливо. Моят брат се поддал на алчността, но въпреки това няма да се отрека от него.

Надявам се институциите да си свършат работата, защото правилата са за всички“ – каза във видеобръщение във Facebook Здравко Василев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *