СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето кой заема мястото на Любен Дилов в „България търси талант“

Комикът Любо Нейков се присъединява към състава на звездното жури в “България търси талант“ тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Обичаният от поколения зрители актьор ще се срещне с “най-добрите от най-добрите таланти“ в седмия сезон на шоуто още в първия полуфинален концерт на живо, който е в неделя, 9 май. В него на сцената ще се представят първите 12 от общо 36-те избрани да продължат в тази следваща фаза на обичаното телевизионно шоу, след като кастингите приключиха.

“Скачам в шоуто чист като сълза, без предубеждения, симпатии и с огромно любопитство. Знам, че ще е супер весело и интересно и обещавам да бъда по-забавният Любо в журито“, споделя с типичното си чувство за хумор известният комик.

Добре познат от екрана на bTV като част от сериала “Столичани в повече“, “Комиците“, а сега и от “Комиците и приятели“ той е сред любимите лица от телевизионния ефир и театралната сцена. Любо Нейков ще се присъедини към бляскавите си колеги Катерина Евро, Славена Вътова и Ицо Хазарта, за да ги подкрепи в избора на новия, изумителен “Талант на България“.

Седмият сезон на любимото шоу за таланти по bTV върви към своята кулминация, а конкуренцията между кандидатите ще става все по-голяма и дори ожесточена. В деветте кастинг епизода на сцената му се представиха близо 150 уникални участници, 114 от тях получиха достатъчен брой „да“, за да продължат. Във финалния епизод от тази фаза журито избра 36 таланти, които да продължат напред.

В трите последователни полуфинални концерта на живо през май зрителите ще имат най-важната роля в избирането на шестимата, които да стигнат до финала, като гласуват за своя фаворит. На самия финал ще се включат и всички носители на Златен бутон през сезона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *