СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето я Деси Радева след операцията (СНИМКИ)

Десислава Радева – съпруга на президента Румен Радев, е напълно възстановена от операцията, която претърпя през миналия месец, когато бе приета по спешност в болница в тежко състояние с 3 мозъчни аневризми.

Първата дама се е върнала към обичайното си ежедневие, а навръх празника на труда 1 май направи и официалното си завръщане в обществения живот на страната. Тя придружи държавния глава по време на посещението му в Първомай, където той бе официален гост на празника на града. За събитието Десислава бе заложила на елегантна визия ала Дама Пика в черно и червено. Тоалетът ѝ се състоеше от три части – панталон, блуза и сако, а типичните за нея равни обувки тя бе заменила с чепици на висок ток от черен велур. Акцент във визията на президентшата бе яркият ѝ разкроен червен панталон, който се оказа и поредното марково попълнение в нейния пищен гардероб. Той е дело на една от най-любимите ѝ модни къщи – „Макс Мара“, а цената му е 250 долара, или около 500 български лева. По време на празничната програма в Първомай Радева не свали тъмните си слънчеви очила нито за миг, но не отказа да се снима с желаещите граждани.

След официалното тържество двамата с президента били поканени и на обеден банкет на открито. На един от фотосите им за спомен в пролетния град зад тях се виждат отрупаните с чаши с бяло вино и кетъринг маси. След здравословните проблеми, които имаше миналия месец, първата дама обаче била на специална диета и се ограничавала от определени храни и напитки. Освен това лекарите я посъветвали да се отърве и от другия си вреден навик – тютюнопушенето, което всъщност понякога е първопричината за появата на мозъчни аневризми.

След изкаран коронавирус и болничен престой Радева не изглежда никак променена. Единствено разлика се забелязва в цвета и дължината на косата ѝ. Тя е избягала от русото и вече се е ориентирала към по-медните нюанси. Припомняме, че съпругата на държавния глава се въздържаше от публични изяви в продължение на повече от година. Тя изчезна и от социалната мрежа фейсбук, където по-рано ежеседмично пускаше хапливи коментари и си позволяваше откровено да коментира политическия живот в страната.

Десислава Радева придружи държавния глава по време на посещението му в Първомай навръх празника на труда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *