СВОБОДНО ВРЕМЕ

Принц Хари с нови скандални обвинения срещу баща си (Снимки)

Отзвукът от интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри преди 2 месеца още продължава да отеква в медиите и на Острова, но ето че херцогът на Съсекс си позволи да отправи нови, тежки обвинения срещу баща си , принц Чарлз . Той остро разкритикува бъдещия крал, докато говореше в подкаст за психичното здраве в САЩ, съобщи „Дейли Мейл“ (Daily Mail).

Хари каза, че се е преместил в Калифорния със семейството си, за да „прекъсне цикъла на болка“, която изпитвал като член на кралското семейство и трябвало да промени това за собствените си деца.

Херцогът на Съсекс също така призна, че е искал да напусне Семейството още в началото на 20-те си години заради това, което е причинило на майка му и разкри, че съпругата му Меган Маркъл го е насърчила да ходи на терапия.

Това е нова атака от страна на Хари към семейството му, след като преди два месеца в интервю за Опра Уинфри той и Меган обвиниха кралското семейство в расизъм спрямо 2-годишния им син Арчи.

интервю с Опра

Хари, който очаква второ дете със съпругата си, предположи, че принц Чарлз е „страдал“ заради възпитанието на кралицата и принц Филип, а след това принцът на Уелс се е отнасял с него по същия начин и нарече това „генетична болка“.

„Не мисля, че трябва да сочим с пръст или да обвиняваме някого, но със сигурност, когато става въпрос за родителство, ако съм изпитвал някаква форма на болка или страдание, най-вероятно е заради болката или страданието, които може би са претърпели баща ми или родителите ми, ще се погрижа да прекъсна този цикъл, за да не предам тази болка на моите деца“, заяви принц Хари.

принц Чарлз синове

„Това е много генетична болка и страдание, които се предават през поколенията, така че ние като родители трябва да направим, каквото можем и да кажем: „Знаеш ли какво, това ми се случи, но ще се погрижа да не се случи на теб“.

И ето ме тук, преместих цялото си семейство в САЩ, това не беше планът, но понякога трябва да вземаш решения и да поставяш семейството и психичното си здраве на първо място“, каза още херцогът на Съсекс.

Той нарече животът в кралското семейство „смесица между филма „Шоуто на Труман“ и да си в зоопарк“.

Хари обясни лудите купони, употребата на канабис и алкохол, както и играта гол на билярд в Лас Вегас през младините си с „травма от детството“.

принц Хари алкохол

Херцогът описа как е започнал терапия, след като Меган видяла, че той е много гневен, а когато беше попитан дали се е чувствал „като в клетка“ докато е изпълнявал кралските си задължения, той каза: „Това е работа, нали? Усмихваш се и продължаваш. Бях в началото на 20-те си години и си мислих как не искам тази работа, не искам да съм тук. Не искам да правя това. Виж както причини на майка ми, как ще имам съпруга и семейство, когато знам, че ще се случи отново“.

Той добави: „И ето ме тук, сега аз всъщност наистина мога да вдигна глава и се чувствам различно, не съм толкова напрегнат, Меган също. Тук можеш да вървиш наоколо и да се чувстваш малко по-свободен, мога да возя Арчи на колелото ми, преди никога нямаше да имам възможност да направя това“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *