НОВИНИ

Ударът на годината! NOVA краде лице №1 на btV

Голямото крадене на кадри между големите телевизии продължава, задава се ударът на годината! NOVA привлича от новия ТВ сезон през есента Светослав Иванов, най-разпознаваемото лице на bTV. Информацията потвърди пред „Марица“ високопоставен източник в бившата медия на Мърдок. Колегите на Светльо в двете медии вече са наясно.

Водещият на „120 минути“ ще пренесе неделното си предаване в ефира на NOVA. Дали под същото име, или то е запазена марка на bTV -предстои да разберем.

Иванов ще измести от този часови пояс предаването на Мая Костадинова. Не е ясно какво ще продължи да прави журналистката.

Трансферът не е учудващ. „Марица“ първи съобщи, че в NOVA избяга Марта Евтимова, която беше продуцент точно на „120 минути“. Бившата съпруга на Карбовски е директор на всички предавания в телевизията, продадена наскоро от Кирил Домусчиев.

Двата големи конкуренти непрекъснато си крадат водещи и репортери, но това определено е ударът на годината! Или може би BTV готви вече грандиозно отмъщение?

Промените няма да спрат и в NOVA, науми „Марица“. Търсят се поне още две лица за знакови предавания, които ще запазим в тайна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *