НОВИНИ

Слави копира Доган, назначава нов шеф на партията

Нов шахматен ход на Слави и хората му. В навечерието на предсрочните парламентарни избори в партията на Трифонов се задава рокада на върха. Лидерът на “Има такъв народ” щял да предаде председателския пост на сценариста си и зам.-председател на ИТН Тошко Йорданов.

Слави обмисля да е почетен председател, разкриха пред “Труд” бивши депутати от ИТН. Така Йорданов ще влезе в ролята на Мустафа Карадайъ, а шоуменът да поеме функции като почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Йорданов бил доказал своята лоялност към председателя и умеел да отбива медийните атаки. Стратегията на ИТН щяла да остане непроменена, защото се доказала като печеливша. Хората на Трифонов ще продължат да бъдат “царе на мълчанието”. Причина за рокадата на партийния връх било здравословното състояние на Трифонов.

По време на краткия живот на 45-eто Народно събрание, Слави положи клетва онлайн, тъй като бе с коронавирус. Карантината му изтече, но той така и не се появи нито веднъж в пленарната зала. Прави впечатление, че от месеци той не води и шоуто си по Телевизия 7/8.

Още от самото начало Тошко Йорданов бе човекът, който обикаля структурите заедно със секретаря на партията Виктория Василева. Тя е единственият човек в ИТН с партиен опит, натрупан в годините на силния СДС.

В момента партията на Слави оглеждат листите и подготвят съществени промени в тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *