СВОБОДНО ВРЕМЕ

Близките и приятелите на Лори Камбурова са неутешими

Неутешими са близките и приятелите на актрисата Лорина Камбурова, която почина внезапно. По непотвърдена информация Лорина почина  след усложнения от коронавирус в Москва, където тя работеше по снимките на международен филмов проект.

„Лори, Лори Lorina Kamburova, други планове имах за тебе… Обичам те, момиче! 🖤🖤🖤 Толкова не искам да повярвам…“, написа сценаристката Нели Димитрова в социалните мрежи, като публикува съвместна снимка от зала 1 на НДК.

„О, колко много съжалявам, Лори!
Изящна като Одри Хепбърн и смела като амазонка!
Светъл път из Вселената!……“, сбогува се в социалните мрежи с нея и Милица Гладнишка.

Актрисата Рая Пеева също публикува снимка на колежката си с надпис „Сбогом“. Мартина Апостолова – звездата от филма „Ирина“ припомни стихотворението на Стефан Цанев:

„Носете си новите дрехи, момчета!
Не казвайте утре ще бъдем красиви!
Не казвайте утре ще бъдем щастливи!
Не казвайте утре ще бъдем, ще бъдем…

И Орлин Павлов не пропусна да отправи почит към актрисата:

„Усмивке.. Къде тръгна Лори..
рано е рано!Рана остави в нас и не ще се тя затвори. Искам да се събудя от този сън веднага!
Бог да я прости.. лудетина, талант, кълбо от огън, което не се спираше пред нищо, готова да научи всичко за да бъде по-добра!❤️❤️❤️
Съболезнования на близките.“

Рафи също публикува пост в социалните мрежи:
· „Защо………….
Не е честно толкова млади хора да си отиват от този свят…
Светъл път, Лори! Озарявай небесните сцени с прекрасната си усмивка ❤️❤️❤️
Съболезнования на семейството и близките!“

По-рано днес Катрин Краснер публикува във Facebook съобщение, че се събират средства за транспортирането на тялото на актрисата, но под поста Стоян Павлов – близък на Лорина отбелязва: „Никой не е искал никакви пари, това не е вярно, променете си поста, ако обичате! Това е изцяло ваша инициатива, ние имаме достатъчно пари, за да си я приберем! Кампанията по събиране на пари е изцяло ваша инициатива, за което сме благодарни, но ясно сме заявили, че нямаме нужда““

Лорина Камбурова е родена през 1991 г. във Варна. Губи и двамата си родители рано. Отгледана е от баба си. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Здравко Митков. Играе в сериалите „Връзки“ и „Скъпи наследници“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *