СВОБОДНО ВРЕМЕ

АСТРОПРОГНОЗАТА за ЮНИ 2021 г.: ОВЕН, работите върху грешките си! ЛЪВ, мощен късмет през месеца! РИБИ, прекрасно време!

Овен

Юни 2021 г. за представителите на зодия Овен ще бъде месец на работа върху грешките. През целия предходен период сте имали колекция от проблеми и сега най-накрая е дошло времето да се справите с цялата тази купчина. Овенът ще трябва да събира допълнителна информация по интересуващи въпроси през целия юни, да се среща с различни хора и постепенно да създава представа за истинското състояние на нещата. И въпреки че в крайна сметка тази дейност ще бъде увенчана с успех, тя все още ще бъде далеч от разрешаването на всички трудни ситуации. През по-голямата част от юни Овенът ще бъде разкъсван между минали проблеми и текущи дела. Все още не е възможно да се стабилизира ситуацията и да се осигури солидна основа.

Едва краят на юни ще се окаже спокоен, щастлив, а Овенът щастливо ще живее този път с хора, които са приятни и скъпи на сърцето ви.

Телец

През юни 2021 г. представителите на зодия Телец ще се харесат. През този период много от вас ще изпитат безпрецедентно емоционално издигане и лекота на битието. Телецът ще бъде енергичен, искрящ и много инициативен. За вас ще започне прекрасно време, изпълнено с увлекателни събития и оцветено с всички цветове, които обикновено са възможни при този завой на спиралата на вашето съществуване. И най-важното ще бъде, че самите Телеци ще трябва да командват този парад. Посоката на планетарните влияния ще определи пътищата на потока от енергии, които ще имат благоприятен ефект върху представителите на вашата зодия. Телецът ще хареса не само себе си, но и околните, ще търси местоположението ви. През юни 2021 г. Телецът ще може да каже на всеки, че животът е успех.

Близнаци

През юни Близнаците отново ще намерят своя неописуем чар, който ще им даде възможност да върнат всичко изгубено и да спечелят много повече от това.

Най-важното в поредицата от юнски завоевания ще бъде, че те ще дойдат само ако Близнаците действат рационално и измерват своите нужди според своите възможности. Проблемът е, че макар ситуацията да е благоприятна за представителите на зодията ви, собствените ви сили за изпълнение на плана ви може да не са достатъчни поради слабия енергиен потенциал. През юни Близнаците ще трябва да отделят много време за попълване на жизнеността. Това е периодът, в който трябва да спите достатъчно, ясно да анализирате съотношението на получените разходи и ползи и най-важното да отговаряте на себе си, без да се опитвате да се приспособявате към очакванията на другите. Юни в живота на Близнаци активира латентния период на развитие на ситуациите. Много ще се направи зад гърба ви и без вашето участие,

Рак

Юни 2021 г. за представителите на зодия Рак ще бъде месецът за намиране на хармония. Цялата несигурност от предходния период най-накрая придобива ясна рамка и заслугата за това ще бъде на представителите на вашия зодиакален знак, които най-накрая са успели да изградят всички водещи пътища на своя живот и да започнат да изпълняват своите планове. В допълнение, точно през този месец изведнъж се оказа, че Раците изведнъж станаха незаменими. Вероятно безкрайно ще се обръщат към вас за съвет и подкрепа, ще се появят нови предложения за партньори. Това няма да внесе раздор и дискомфорт в живота ви; по-скоро, напротив, ще угоди и дори донякъде ще ви вдъхнови.

Лъв

През юни 2021 г. оптимистичните Лъвове няма да бъдат пренебрегнати от късмета, именно представителите на вашата зодия са тези, които адекватно се противопоставят на всички проблеми в Годината на Вола, а смелостта и устойчивостта, които винаги определят вашето отношение в живота, няма да се променят и този път. Началото на лятото на 2021 г. за Лъв ще бъде белязано от положителни промени и редица инциденти, които ще засилят самочувствието и правилността на избраната посока на прилагане на силите.

Лъвовете ще трябва да доказват своята професионална жизнеспособност в продължение на почти месец, както и факта, че са най-добрите сред равни. Това ще бъде най-подходящото занимание за представителите на вашата зодия, защото в процеса на състезание енергията придобива способността да расте и да се усъвършенства, а с това идва опитът и чувството за самодоволство.
Дейността и предприемчивостта ще ви направят наистина неотразими през юни по отношение на личната привлекателност, ще бъдете убедителни и очарователни, решавайки професионални проблеми, в резултат на което ще можете не само да популяризирате бизнеса си, но и да спечелите сърца.

Дева

В началото на лятото на 2021 г. на Девите ще се случи нещо, което ще позволи да се види ръката на провидението в случващите се събития. Обикновено представителите на вашата зодия гледат на живота си като на поредица от последователни постижения, постигнати с упорита и старателна работа. През цялата пролет например повечето Деви са били склонни точно към това въплъщение на своите идеи и стремежи. През юни, на фона на внезапно стечение на обстоятелствата, Девите изведнъж ще покажат необичайна за тях импулсивност, поведението им ще бъде изпълнено с оптимизъм и всякакви прояви на забележителни таланти, които буквално ще шокират вашето непосредствено обкръжение. Всъщност Девите няма да се променят през юни и последователно ще изпълняват задълженията си в областта на бизнес интересите и във всичко, което касае материални отношения, но в същото време, от време на време, ще са склонни да се отдръпнете малко от бизнеса и да позволите на обстоятелствата да влияят неконтролируемо върху живота. От гледна точка на самите Деви, това ще бъде предизвикателство за рационалността, но в крайна сметка ще доведе до появата на определени хора във вашата съдба, които напълно ще преобразят вашия вътрешен свят и дори условията на сегашното ви съществуване.

Везни

През юни 2021 г. представителите на зодия Везни отново ще се сблъскат с романтични преживявания, любовни афери, силни чувства, но от наивно възхитената връзка през май няма да има и следа. Някои минали събития вече са превели идеалистичните образи на платоничната любов в суровата реалност на света на страстите.  Любопитно е, че горното ще се отнася не само за полето на чувствата, но и за сферата на бизнес интересите на представители на зодия Везни.

Всичко, свързано с връзките с хората, ще играе промяна на формата с Везни през юни и поради това може да възникнат редица неприятни ситуации. Едва ли Везните ще могат да получат точно това, което искат, а последицата от това състояние на нещата ще бъде вашето желание за подробно разследване на причините за вашите неуспехи, което ще ви направи подозрителни и недоверчиви. Подобна нагласа искрено ще разстрои онези, които наистина обичат Везните и може да се отдръпнат, но недоброжелателите с радост ще се присъединят към играта, започната от Везните. Всъщност няма да е трудно да се разбере кой е приятел и кой е враг, ако самите Везни започнат да приемат живота по-лесно и са в състояние да се откажат поне от част от своите илюзии, а след това през юни ще има много ситуации около вас, които могат да донесат истинско удоволствие …

Скорпион

Юни 2021 г. ще бъде повратна точка за представителите на зодия Скорпион по отношение на личната ориентация. На теория цялата първа половина на годината се развива за Скорпионите по такъв начин, че всичко е било насочено към приемане на някои очаквани промени. Юни ще се окаже по-лесен за представителите на знака, по-ясно те са успели да си представят реалностите на своето бъдеще, а цялото лято на тази година като цяло ще се превърне в период на пълно прераждане за Скорпионите.

Вашето лято ще започне с факта, че отношенията с хората около вас ще станат напълно различни, последвани от цяла поредица от събития, които ще провокират настъпването на промяната. За повечето представители на вашата зодия всичко ще се случи в семейството – партньор или някой от роднините буквално ще принуди Скорпионите, може би, неволно, да преминат към другата страна на реалността. Почти същото може да се случи в романтични двойки и дори във връзки на ниво чисто професионални контакти, а в някои случаи самите Скорпиони могат да се подтикнат да започнат процеса на вътрешна трансформация. Във всеки случай обичайният ход на живота ще се промени, светът ще придобие невероятни цветове и Скорпионите ще се втурват към работа, учене, домакински задължения с цялата си страст, сякаш всичко това е ново, буди любопитство и удоволствие. Не е трудно да се предскаже поведението на хората около вас.

Стрелец

През юни 2021 г. Стрелецът най-вероятно ще преживее пристъпи на алтруизъм. Всеки, който по една или друга причина започне да контактува по това време с представители на вашата зодия, ще отбележи вашата щедрост, искрена и не само, Стрелецът сам ще усети колко по-приятно е да правите бизнес, когато са в състояние да се възползвате не само от вас лично, но и от някой друг. Сливането на личните дела с грижите за другите, които Стрелецът също ще счита за свои, със сигурност ще донесе много положителни емоции на представителите на вашата зодия през първия летен месец.

Юнското пълнолуние на 24-ти ще окаже значително въздействие върху Стрелеца, точно в този момент ще се случат определени събития, които ще променят коренно личния живот на представителите на вашата зодия. Сигурно ще е някаква среща или нещо друго, което ще трансформира нежната привързаност на Стрелец в дълбока любов към постоянен партньор, която ще определя състоянието на вашата интимна сфера за дълго време.

Козирог

Юни 2021 г. ще отбележи период за представителите на зодия Козирог, когато личните интереси са най-важни за вас. По това време Козирозите са особено очарователни и привлекателни за противоположния пол, освен това предстоят трудни проблеми, а близкото бъдеще е изключително просто и ясно.

Както бе споменато по-горе, през първия летен месец Козирозите ще бъдат ангажирани с организирането на лични дела, в областта на романтичните отношения, идва времето на звездни услуги. Представителите на вашата зодия могат да се възползват от повишената си привлекателност, вие сте доста свободни през този период и следователно връзката ви с противоположния пол е лека и красива като аромата на цъфтящи растения. Нещо повече, Козирозите са в състояние да „заразят“ всеки, когото срещнат по пътя, със състояние на любов и удивителна яснота на съществуване.  Представителите на вашата зодия трябва да имат предвид, че докато поглъщат красотата и великолепието на небесното покровителство, те не трябва да се отпускат напълно,

Юни ще донесе на Козирозите много възможности за активен отдих с почивка от обичайното им местообитание, но истинските представители на вашата зодия могат да им откажат, ако текущите дела, особено в професионалната сфера, се окажат в безпорядък. За щастие, повечето Козирози ще бъдат подкрепяни от колеги и подчинени, в този момент те активно ще си сътрудничат с вас или дори ще поемат част от вашите отговорности, така че Козирозите все пак ще имат възможност да използват поне една от възможностите да се забавляват .

Водолей

В самото начало на лятото задължения ще паднат върху представителите на зодия Водолей, което ще изисква задълбочено прилагане на сила, но това, което радва, упорита работа за благото на семейството ще бъде свързано с най-забавното забавление, което Водолеят може да си представи, освен това този период от 2021 г. ще отбележи цяла поредица от изпълнени желания.

Водолеите ще могат да изразят себе си и да постигнат признание на своите таланти в очите на другите, ако концентрират всичките си усилия върху своите задължения. Това е най-благоприятното време да започнете да строите къща, да я ремонтирате или възстановявате, звездите са за всички подобни начинания. Водолеите успешно прилагат такава необичайно сложна комбинация от качества, тъй като енергията ви е на върха и изисква промени, а подреждането на собствения ви дом ще стане онази част от работата, при която никой не може да попречи на вашата творческа реализация.

Риби

През юни ще дойде прекрасно време за онези представители на зодия Риби, които доскоро страдаха от неразбиране и невъзможност за самореализация. През този първи месец на лятото ще успеете във всичко: от ясен и изключително адекватен словесен израз на идеи и мисли до великолепни ръчно изработени продукти. Първият летен месец ще бъде период на творчески пробив за онези представители на зодия Риби, чиито професионални дейности са свързани с предаването на идеи и информация чрез писане или говорене – журналисти, писатели, учители могат да разчитат на успех. Представителите на вашата зодия, които не са толкова силно зависими от професионална дейност от словесна комуникация, също ще могат да се възползват от възможностите, които се откриха, ако насочат усилията си към сферата на обществения интерес. По това време Рибите могат да действат като убедителен представител на публична група, когато разговарят с работодател или държавни служители, да изнесат брилянтна реч, както директно пред публика на живо, така и с помощта на медиите. Всеки опит за предаване на каквато и да е информация на голям брой хора ще бъде успешен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *