НОВИНИ

Бойко Рашков: Давам сигнал на Гешев да арестува Борисов за заплахи с убийство

Бойко Борисов уверено върви към затвора! Бившият премиер може да бъде арестуван, след като се появи сигнал до прокуратурата от МВР министъра Бойко Рашков, пише Narod.bg.

Служебният вицепремиер разкри и конкретната причина за сигнала – експремиерът Бойко Борисов е заплашил бизнесмен с думите: „Имаш жена и деца, имаш семейство, които няма да разберат дали не ядат твоето месо”, което звучи като зловеща закана за убийство?!

„Вие такова нещо чували ли сте? Този сигнал ще го проверя. Днес получих тази информация”, възмути се Рашков.

„Аз очаквам да ми скачат непрекъснато, съжалявам тази група около него, защото там има нормални хора, но седейки под неговото знаме, стават като него”, призна вътрешният министър.

„Абсурдът е следният – да сигнализира онзи, който се обръща към Борисов със „шефе” (Иван Гешев, б.ред.)? Ще го направя и ще дам публичност на резултата. Тази наглост, която чувам, е безгранична.

Важно е да се каже, че досъдебното производство по тази заплаха е изчезнало, но както се казва в литературата, следите остават. Добре е човекът от Банкя да спре”, препоръча Бойко Рашков.

МВР шефът припомни, че Бойко е заснет да спи до 2-3 милиона евро и злато. Прокуратурата не положи усилия да каже откъде са купени кюлчетата.

Две банки в Българи продават златни кюлчета – Райфхайзен или от Първа инвестиционна банка, виждат се печатите на кюлчетата, защо това не проверно? Еврото, до което спи Бойко, е в копюри по 500 евро, с които боравят само хора от мафията, и се виждат номерата.

Питам се като юрист, ако си обективен, би следвало да изнесеш информация както срещу обвинените, така и срещу премиера?!

Изнесе се информация за един бизнесмен (Васил Божков, б.ред.), но не се изнесе за бившия финансов министър Владислав Горанов, не се каза какво е казал Бойко на разпита, какво е казала Менда Стоянова?

За много граждани вече е ясно защо главният прокурор се обръща към премиера с „шефе”, изпълнява указания и в настоящия момент, разкова кочината Бойко Рашков.

Източник: Narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *