НОВИНИ

Васил Божков: Аз дадох доказателства на САЩ за 60 млн. лв. подкупи към Бойко и Влади Горанов!

Васил Божков е дал убийствени доказателства за дадени 60 млн. лева подкупи на Бойко Борисов и Владислав Горанов, научи Narod.bg.

„Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми. Той бе първото официално свидетелство за рекет и изнудване в особено големи размери от страна на управляващите в лицето на Бойко Борисов и Владислав Горанов.

От всички, засегнати от #хунтата, аз съм първият, подал официален сигнал до българските, както и до всички международни правораздавателни институции.

Днес в 16:00 ще се проведе пресконференция.

#СправедливостЗаВсеки #БъдетеСмели

P.S. Сергей Магнитски е адвокатът, загинал в затвор в Русия, защитавайки “олигарха” Бил Браудър, несправедиво обвинен в укриване на данъци”.

Това написа преди минути хазартния бос на стената си във фейсбук.

Преди време бизнесменът призна, че ще даде доказателства за рекета на хунтата точно преди изборите.

Божков е с 18 повдигнати обвинения от каскетурата на Баце, сред които ръководство на организирана престъпна група, принуда, изнудване, опит за подкуп на длъжностно лице, подбудителство към престъпление по служба и към убийства, търговия с влияние, държане и отчуждаване на културни ценности, които не са регистрирани по съответния ред.

„И аз ще бъда малко политик и ще извадя необходимото в подходящия момент”, добави той.

Той не се признава за виновен по нито едно от обвиненията и твърди, че е жертва на план за неговото унищожаване от страна на Борисов и прокуратурата.

„При мен има тотално нарушаване на закона, дори никой не ми е казал, че съм обвиняем, никой не ме е търсил, нямам призовка, не се крия“, обяви Божков сега в интервюто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *