НОВИНИ

Митко Чорапа вече си пие кафето с главния прокурор Иван Гешев / СНИМКИ

Небеизвестният Митко Чорапа е забелязан в бистро в Пловдив заедно с прокурор №1 Иван Гешев, където си пият кафето. С тях е и окръжният прокурор Румен Попов.

Тримата са седнали на открито на заведение до Пешеходния мост в града и предизвикаха интереса на папараците, които публикуваха снимки в една от групите на Facebook. Какво обаче си говорят, все още е тайна.

Припомняме, Митко Чорапа, популярен сред пловдивчани, но станал вече национално известен, след като миналия четвъртък собственик на заведение в Капана бе заснет да го удря пред заведение в арт квартала. Грозните кадри на физическа саморазправа доведоха до масово обществено недоволство и пълна подкрепа за потърпевшия.

Местонахождението на 45-годишния мъж беше установено след двудневно издирване, тъй като той се укриваше от органите на реда. Междувременно в медиите се появи информация, че адвокатът се е оженил преди дни и сменил е фамилията си, като е взел името на жена си.

Прокуратурата се самосезира и образува досъдебно производство, а полицията започна да издирва бизнесмена. Пенов, сега Дадански, бе задържан след 2 дни, а по-късно пуснат под парачина гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *