СВОБОДНО ВРЕМЕ

Тайното семейство на Бойко Борисов (СНИМКИ)

Вчера министър-председателят Бойко Борисов празнува рожден ден. На личните си празници премиерът обича да събира край трапезата в Банкя само най-близките си хора. Сред малцината винаги желани гости са дъщеря му Венета, зетят Иван, двете внучета Бойко и Иван, както и по-голямата му сестра Краси и нейното семейство.

Д-р Красимира Иванова, каката на Борисов, отдавна е под светлините на прожекторите като един от най-добрите неонатолози у нас. Тя завежда отделението по неонатология в столичната Първа АГ болница „Света София“, а в ръцете ѝ са проплакали хиляди щастливи бебета.

За нейното семейство обаче не се знае почти нищо. Синът ѝ Димитър – племенник на премиера, е на 40 години и е горд баща на три деца.  Първородният му син, който носи неговото име, се роди през 2014 г. Три години по-късно семейството се разшири с още двама членове наведнъж, защото Митко и половинката му Теодора станаха родители на близнаци. Макар да се родиха в навечерието на имения ден на баща си, 25 октомври, майката и таткото ги нарекоха Краси и Боби.

Д-р Красимира Иванова бе в родилната зала и при двете раждания на своята снаха Теди, която е с 9 години по-млада от любимия си. Тя все още е по майчинство и се грижи за наследниците на фамилията, а племенникът на премиера Димитър е юрист по образование и неуморно се труди, за да не липсва нищо на трите му дечица.

Наследниците на сестрата на премиера са в чудесни отношения с него, а той неведнъж е казвал, че ги обича като свои деца. Той е кръстник и на племенника си, и на неговите наследници. На големите християнски празници – Бъдни вечер, Коледа, Великден, цялата рода се събира край трапезата, а семейството на д-р Иванова винаги е част и от личния празник на премиера – неговия рожден ден. Макар миналата година да отбеляза 60-годишен юбилей, Борисов не спретна шумни тържества и не отложи работните си ангажименти, за да вдига наздравици. Най-големият подарък за него са внуците му, с които прекарва свободните вечери в игри у дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *