СВОБОДНО ВРЕМЕ

Махат Гери Малкоданска от „На кафе“ заради Никол Станкулова

Жесток трус се задава в Нова телевизия заради ветеранката сред синоптичките Никол Станкулова. До няколко седмици красавицата слиза от ефир, тъй като вече е преполовила своята втора бременност.

Красавицата ще стане майка за втори път през есента. През ноември 2018 година тя роди Теа. Оттеглянето на Станкулова, която вече е към края на петия месец, но все още не знае какъв ще е полът на бебето, ще повлече след себе си една камара промени в телевизията. Потърпевшо ще е предаването „На кафе“. Както е известно, там Станкулова е панелист, заедно с колежката си Гери Малкоданска. Заради бременноста на Никол обаче се е наложило от новия сезон Малкоданска да бъде отзована от шоуто на Гала, за да може да дава повече смени в прогнозата за времето.

Невъзможността на двете синоптички да бъдат ангажиран и в „На кафе“ наесен, пък от своя страна ще доведе и до още сътресения в студиото на Гала. Тепърва телевизията ще организира кастинг за заместнички на Никол и Малкоданска.Заради оттеглянето на синоптичките, от медията са решили да подменят почти изцяло панела.

От него си тръгват Георги Блажев и Деян Ангелов, а от ръководството на телевизията се надяват и Гергана Малкоданска да не реши, че иска второ дете. Преди три години и двете синоптички излязоха заедно в майчинство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *