НОВИНИ

Агент „Иван” – Красимир Каракачанов, изгонил от дома й майка с 9 деца, вдовица на военен (ДОКУМЕНТ)

Позорният бивш министър на отбраната Красимир Каракачанов, агент „Иван” от Държавна сигурност, е изгонил майка на 9 деца, вдовица на военен, от ведомствен апартамент в софийския кв. „Люлин”, видя Narod.bg.

Цялата простотия на лидера на МВРО лъсна от пост на адв. Емил Василев, който защитава многодетната фамилия.

Ето какво пише юристът, който приложи и доказателства за бездушието на Шкембе войводата:

Позор за България! Гонят майка на 9 деца от ведомствен апартамент на министерството на отбраната в столичния квартал Люлин. Става въпрос за г-жа Светла Данаилова – вдовица на офицер, починал при трагични обстоятелства преди няколко години.

Виж и това:  Велоалея се срути, затисна коли във Варна. Хубава работа, ама българска / СНИМКИ

Това е най-многодетното семейство на офицер в цялата история на българската армия от 1878 година досега. Изхвърлят я с обяснение, че НОРМАТИВНАТА УРЕДБА не позволявала вдовица на български офицер с 9 деца да остане във ведомствен апартамент, нищо че редовно си плаща наема.

Заповедта за изгонването е подписана от големия български патриот Красимир Каракачанов и в момента се изпълнява от служебното правителство. По този повод искам да кажа на всички тия шапкари – ГОСПОДА, ВИЙ СТЕ ИДИОТИ. Държава, която не може да осигури майка на 9 деца поне един апартамент под наем НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. Срам ме е от собствената ми държава. Срам ме е, че съм българин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *