СВОБОДНО ВРЕМЕ

Стефан Данаилов печели пари след смъртта си

Стефан Данаилов се е погрижил да помага на сина си Владимир даже и след смъртта си. Приживе Ламбо предвидливо инвестирал 100 хиляди лева в инвестиционен влог, като идеята му била години наред Влади да печели от лихвите.

Сумите, които се натрупвали, не били никак малки. До момента обаче синът на великия актьор споделя, че не е пипнал и лев от завещанието на татко си. Въпреки това той имал опция по всяко време да изтегли парите и от банковите сметки на Стефан, както и тези от инвестиционния влог, и да се разпорежда с тях, както пожелае, тъй като е единствен негов законен наследник. Владимир обаче предпочитал да не ги пръска безцелно.

В момента той все още е студент по медицина в Америка, но получава и заплащане като за стажант, а отскоро вече асистира в операции. Съпругата му Виктория пък е учителка по професия. Засега синът на Ламбо се е насочил към специалността „Нефрология“, а по негови думи възнаграждението, което щял да получава, когато започнел да практикува вече като дипломиран лекар, щяло да бъде над 50 хиляди долара месечно. Очаква се още през тази есен той да завърши официално и да влиза в операционната зала като титуляр.

Според последната данъчна декларация на Ламбо, в която е описал подробно финансите си, освен 100 бона в инвестиционен фонд той е оставил на сина си средства в размер на 30 000 лева, 6000 евро, спестовен влог за 197 242 лева, друг за 67 000 евро и трети за 2142 долара. Общо около 350 000 лева. Освен пари кинолегендата завеща и множество картини, икони и статуетки на Влади. Имотите си пък приживе подели между него, доведения си син Росен Цанков и племенницата си Росица Обрешкова. На нея остави и богатия си книжен архив. Данаилов се погрижи да не тежи на близките си и като покойник. Той е предплатил гробното си място за 100 години напред, като е покрил и таксата за поддръжка, за да не натоварва наследниците си с излишни харчове. Между роднините на Ламбо не е имало грозни имотни скандали, както се е случвало след смъртта на други известни личности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *