НОВИНИ

Предизборно Бойко смени Мата Хари с подмокрени Баби Хари (Снимки)

Предизборно Бойко Борисов забрави за младите плеймейтки у нас и в Испания, видя Narod.bg. Красавиците, които се прескачаха в служебната му вила в Бояна и го снимаха да спинка сладко с пачки евро и кюлчета злато, засега са поставени на „трупчета“. Дори испанската афера на Бойко – Борислава Йончева, от която има дете,  е на пауза.

Мата Хари е заменена с Баба Хари

Хиляди кадри от села и паланки показват „Слъцето“ в прегръдките на отрудени лелки, които са го зяпнали  с обожание, а влага се стича от очите им (и не само от очите). За верността си те получават картичка с лика на Борисов, подписана от него!

Разбира се смехотворните подвизи на нашия Бай Ганьо бяха достойно коментирани в социалните мрежи.

„Няма обяснение. Майка ми е обладана от BB King. 50 години трудов стаж, 300 лева пенсия. Не дава лоша дума да кажа за Бойко. Да не би да пръскат с някакви химикали и много хора да развиват зависимост към Борисов?“.

И един брилянтен коментар, отново от Фейсбук:

КУЛТ КЪМ КЕБАПЧЕТО

Той е всичко. Не само партията и властта. Не просто мъдростта и опита на мускула. Той е предизборната кампания.

Разнасят го по села и мегдани, раздават го на прегладнелите миряни. Той е причастието, което щедро им поднасят. Курдисват го на една маса, подреждат опашка от покорни вярващи, а личният праведен пиар, като строг свещеник контролира церемонията. „Хвани го, прегърни го, усмихни се, щрак, следващия, не се бутайте!“

Голямо кебапче е. Ще има за всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *