НОВИНИ

С какви скандални записи Бойко държи Манфред Вебер?

Narod.bg разкри откъде тоя плам у шефа на Европейската народна партия (ЕНП) Манфред Вебер, когато се налага да защитава ГЕРБ и нейния капо ди тути капи Бойко Борисов.

Наш източник от Брюксел алармира, че от доста време сред евродепутатите се шушука за повече от скандални видеозаписи, които ужасно много притеснявали 48-годишния германец, който е в ЕП от далечната 2004 г.

На видеата били записани срещи на момичета за платена любов с топ политик от Европейския парламент, които били поръчани и платени от Бойко Борисов, за да може срещите на разкрепостените труженички с политика да бъдат тайно документирани.

„Това е единствената причина Манфред Вебер да казва на черното бяло и яростно да подкрепя Баце. Мутрата държи партийния си шеф в ЕНП в малкото джобче – и да хванем Бойко с пачките евро по 500 в джоба, Мани, както го нарича Баце, ще го защитава до последно”, разкри източникът на Narod.bg.

Като пример нашият информатор посочи последния текст, качен на страницата на Манфред Вебер, където се казва, че „групата на ЕНП напълно подкрепя българското правителство на Бойко Борисов в усилията му да защити икономиката от отрицателните последствия от кризата с COVID-19, в борбата срещу корупцията (!!!) и в напредъка в процеса на присъединяване към еврозоната”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *