СВОБОДНО ВРЕМЕ

Бойко сънува: Аз все още съм премиер! (Вижте как лъже в официалния си Туитър профил)

Бойко Борисов очевидно не иска да пусне кокала и още бълнува, че е премиер на българския народ. Лидерът на ГЕРБ отчаяно се опитва да се задържи на престижния пост, пък макар и само виртуално, видя Narod.bg. Наша проверка показа, че в профила на Борисов в социалната мрежа Туитър все още пише, че той е премиер на България.

Скрийншотът е направен на 4 юли, три месеца след като Бойко (макар и неохотно) сдаде властта.

Туитър не е сред най-популярните социални мрежи у нас, въпреки че и доста българи го използват, но е изключително сериозно използван от световните лидери.

Профилът на Борисов е верифициран като официален със синя отметка, което означава, че ако някой не знае кой е премиерът на България към днешна дата, лесно ще се заблуди, че това е именно той.

Припомняме, че малко след като падна от власт, пиарите му смениха статуса му във Фейсбук от „министър-председател“ на „председател на ГЕРБ“. Сега им напомняме да актуализират заеманата от него позиция и в акаунта му в Туитър, за да не лъже народа и света и по тази линия.

Далече сме от мисълта, че ББ сам си пише туитовете, тъй като са на английски, а много добре знаем, че английският на бившия премиер се изчерпва с „конграчулейшън“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *