СВОБОДНО ВРЕМЕ

Вдовицата на Коста Цонев стана милионерка

Почти милион успя да влее в сметките си вдовицата на големия актьор Коста Цонев благодарение на щедрото наследство, което той ѝ остави. Ели Цонева е продала прословутата резиденция на кинолегендата в село Бистрица, където той изкара последните мигове от живота си, вижда се от справка в интернет портал за търговия с имоти, откъдето обявата е вече премахната.

Раздялата с имота се случва повече от 3 години, след като втората жена на артиста реши да го сложи на тезгяха. Дълго време купувач не се намираше, по едно време в селото тръгнал даже слух, че над къщата тегнела прокоба. Противно на очакванията Ели да намали цената и да хариже имота почти за без пари, тя правеше точно обратното – от година на година вдигаше мизата и последната, обявена от нея сума, възлизаше на 485 хиляди евро, което се равнява на 948 хиляди лева. Очевидно човек с възможности е склонил да бръкне дълбоко в джоба си, за да придобие просторния имот.

Резиденцията на покойния Коста Цонев всъщност е сред най-внушителните постройки в Бистрица. Простира се на 350 квадрата разгърната площ, а дворът ѝ е цели 750 квадратни метра. Облицовката отвън пък е от скъп камък. Първоначално вдовицата на Цонев бе готова да продаде ценния имот срещу 360 хиляди евро. После промени цената на 410 000 евро, а накрая на близо милион лева. За продажбата Ели не ползва агент, защото самата тя се занимава с недвижими имоти и върти успешна кантора. Така печалбата ѝ е чиста, без да плаща комисиона на никого. Преди време втората жена на Коста Цонев бе споделила, че ако успее да продаде къщата, ще използва парите, за да започне нов живот във Франция, където всъщност живеят нейният син от предишен брак и любимата ѝ внучка Виктория.

Вижда се обаче, че Ели не е прекратила дейността си тук и продължава с търговия с имоти.
Въпросната къща актьорът ѝ оставя малко преди да си отиде. Война с другите му наследници Ели не е водила, макар да не са си близки. Тя не поддържа връзка нито с дъщеря му Теодора, нито със снаха му Мариана, съпруга на покойния Митко Цонев, още по-малко с внуците му Деси и Димитър-младши. Втората жена на звездата от „Господин Никой“ няма контакт и с първата му съпруга Анахид Тачева, която живее в Ню Йорк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *